Sunday, April 6, 2014

Testimonial Radiance Signature

Hai!!! Jangan tak percaya tau! Radiance Signature sangat berkesan dan dapat mencantikkan kulit dengan cepat tau... Di sini saya sertakan beberapa terstimonial daripada beberapa orang customer  RS :)









Haaaa.... Awesome kan? Cepat dapatkan Radiance Signature sekarang! 

For the fast reply : Dayang Deno (017-7944104) SMS/WhatsApp)
Email : pinky_deeno@yahoo.com
Fb : DayangDeno 



Saturday, April 5, 2014

Radiance Signature™ - Whitening & Glowing Series

✿ ✿ ✿ ✿ ✿ 

Agent sah Radiance Signature
Kuala Terengganu
Haiii!!!! (◕‿◕✿ )
Nak kulit putih gebu, cantik seawal 3 hari. ..? Mudah sahaja, korang hanya perlu minum Radiance Signature!^_^




Manfaat utama Radiance Signature™ - Whitening & Glowing Series:

Kecantikan:
. Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
. Memberikan kulit yang cantik dan sihat.
. Menjadikan kulit glowing secara natural.
. Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
. Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
. Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
. Menghilangkan sel kulit mati.
. Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
. Menghilangkan jeragat.
. Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
. Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
. Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.
. Mengecilkan pori-pori.

Kesihatan:
. Anti kanser.
. Menstabilkan tekanan darah.
. Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
. Merawat ekzema.
. Merawat imsonia.
. Merawat resdung.
. Merawat penyakit kencing manis.
. Merawat dan mencegah kanser payudara.
. Merawat dan mencuci buah pinggang.
. Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
. Bertindak sebagai Anti-Body.
. Memberikan tenaga serta merta.
. Memberikan tidur yang nyenyak.
. Merawat keputihan pada alat sulit wanita.
. Menegang dan menganjalkan payudara.
. Merapatkan alat sulit wanita yang longgar.
. Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
. Melawaskan pembuangan.
. Meningkatkan daya ingatan.
. Serta mempunyai 1001 khasiat lain.

Bentuk Badan Yang IDEAL
. Mengawal berat badan.
. Membuang toksin dalam badan.
. Meningkatkan kadar metabolisme badan.
. Memberikan rasa kenyang.
. Mengawal nafsu makan


----------------------------------------------------
**Kesan dapat dilihat SEAWAL 3 hari!! (⋋▂⋌) 
----------------------------------------------------


Radiance Signature™ - Whitening & Glowing Series juga:
. Mengandungi pemakanan sunnah seperti kurma, madu dan delima.
. Dalam bentuk sachet yang mudah dibawa.
. Hanya koyak dan minum.
. Hanya 1-2 sachet 1 hari untuk kesan dan rawatan terbaik.
. Boleh diminum oleh ibu yang mengandung, dalam pantang dan menyusu.
. Mempunyai kolagen gred AAA yang berkualiti tinggi.
. Menggunakan Pura Sweet sebagai pengganti gula.
. Sesuai untuk mereka yang mengidap diabetis dan kencing manis.
. Mengandungi ramuan dan kandungi aktif.
. 100% natural base.
. Tanpa Sapuan.
. Tanpa Bahan Terlarang.
. 100% Natural Base.






Cara Pemakanan:
► Hanya koyak dan minum.
► Hanya perlukan 1-2 sachet 1 hari untuk kesan dan rawatan terbaik.
► 1 sachet di waktu malam sebelum tidur.


Kesan Terbaik:
► 1 sachet pada waktu malam sebelum tidur.
► 1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast


Nota:
Untuk kesan yang cepat dan optimum dinasihatkan tidak mengambil kafein, karbonat & alcohol. Banyakkan minum air kosong / mineral.


Proses:
1. Merawat dalaman badan terlebih dahulu sekirannya dalaman badan mempunyai masalah.
2. Merawat dan menggantikan sel kulit mati.
3. Menambah kandungan kolagen dalam badan.
4. Menjadikan kulit cerah dan gebu secara sekata.


* Perubahan setiap orang berbeza.
* Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.







HARGA:
1 KOTAK RM180 SM / RM190 SS
2 KOTAK RM350 SM / RM370 SS
3 KOTAK RM520 SM / RM550 SS



Jika anda berminat, anda boleh hubungi saya   :
✿ Email : pinky_deeno@yahoo.com
✿ For the fast reply: Dayang Deno - 017-7944104 ( SMS/WhatsApp )

✿ Nombor akaun akan diberikan selepas confirm order :)
   Maybank /Bank islam

COD area Kuala Terengganu

        
    
Member ID: RSA0059


*Peringatan dari HQ Radiance Signature.
Berhati-hati dengan Pengedar & Produk Palsu!
Bagaimana untuk mengenalinya?
Ianya dijual rendah dari RM180 dan tidak mempunyai Member ID.
Pastikan anda menyemak member ID mereka di laman web yang tertera dan
mendapat hanya yang Original!



Thursday, April 3, 2014

Dah Siap :)

Alhamdulillah blog DENOshoppe dah siap! ^_^


Cuma.. Produknya belum saya share. Ahaks^^ Agak busy kebelakangan ni dengan event yang berlangsung di Kuala Terengganu bulan 6 nanti. Bulan 5 nanti saya nak ke event di Kuala Lumpur pula!^^

OMG! Lupa nak beritahu Nick Vujicic datang Malaysia!!!! OMG! OMG! OMG! Saya harap harga promosi tu masih ada, ahaks! Nak pergi nak pergi! Sekarang tunggu my cousin confirmkan tiket! Nak jumpa my idol tu... Nick Vujicic yang super amazing!!! Kalau korang tak kenal Nick Vujicic, google je.. Banyak gambar dan cerita dia yang inspiring! Manusia ajaib yang sangat amazing! ^_^

Btw, doakan segala urusan DENOshoppe berjalan lancar ya :)


 Till we meet again ~


Tuesday, April 1, 2014

90%


90% siap

Rasa macam dah siap rupanya ada sikit lagi lupa nak buat :) Inilah blog yang akan dijadikan blogshop! Insyaallah, semoga segalanya dipermudahkan.. Tema blogshop ni pastel pink and blue.. Saya buat tema warna lembut supaya sesiapa yang datang ke sini rasa tenang je ~

Apa anda rasa bila masuk blog saya? Simple je ...... :)


Saturday, March 29, 2014

Blog Under Construction


Blog akan berubah wajah!

Blog ini akan saya jadikan sebagai blogshop! Yeay! Tunggu ~
© Designed by ✿ Deno ✿