Thursday, April 3, 2014

Dah Siap :)

Alhamdulillah blog DENOshoppe dah siap! ^_^


Cuma.. Produknya belum saya share. Ahaks^^ Agak busy kebelakangan ni dengan event yang berlangsung di Kuala Terengganu bulan 6 nanti. Bulan 5 nanti saya nak ke event di Kuala Lumpur pula!^^

OMG! Lupa nak beritahu Nick Vujicic datang Malaysia!!!! OMG! OMG! OMG! Saya harap harga promosi tu masih ada, ahaks! Nak pergi nak pergi! Sekarang tunggu my cousin confirmkan tiket! Nak jumpa my idol tu... Nick Vujicic yang super amazing!!! Kalau korang tak kenal Nick Vujicic, google je.. Banyak gambar dan cerita dia yang inspiring! Manusia ajaib yang sangat amazing! ^_^

Btw, doakan segala urusan DENOshoppe berjalan lancar ya :)


 Till we meet again ~


1 comment: