Sunday, April 6, 2014

Testimonial Radiance Signature

Hai!!! Jangan tak percaya tau! Radiance Signature sangat berkesan dan dapat mencantikkan kulit dengan cepat tau... Di sini saya sertakan beberapa terstimonial daripada beberapa orang customer  RS :)









Haaaa.... Awesome kan? Cepat dapatkan Radiance Signature sekarang! 

For the fast reply : Dayang Deno (017-7944104) SMS/WhatsApp)
Email : pinky_deeno@yahoo.com
Fb : DayangDeno 



Saturday, April 5, 2014

Radiance Signature™ - Whitening & Glowing Series

✿ ✿ ✿ ✿ ✿ 

Agent sah Radiance Signature
Kuala Terengganu
Haiii!!!! (◕‿◕✿ )
Nak kulit putih gebu, cantik seawal 3 hari. ..? Mudah sahaja, korang hanya perlu minum Radiance Signature!^_^




Manfaat utama Radiance Signature™ - Whitening & Glowing Series:

Kecantikan:
. Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
. Memberikan kulit yang cantik dan sihat.
. Menjadikan kulit glowing secara natural.
. Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
. Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
. Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
. Menghilangkan sel kulit mati.
. Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
. Menghilangkan jeragat.
. Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
. Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
. Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.
. Mengecilkan pori-pori.

Kesihatan:
. Anti kanser.
. Menstabilkan tekanan darah.
. Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
. Merawat ekzema.
. Merawat imsonia.
. Merawat resdung.
. Merawat penyakit kencing manis.
. Merawat dan mencegah kanser payudara.
. Merawat dan mencuci buah pinggang.
. Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
. Bertindak sebagai Anti-Body.
. Memberikan tenaga serta merta.
. Memberikan tidur yang nyenyak.
. Merawat keputihan pada alat sulit wanita.
. Menegang dan menganjalkan payudara.
. Merapatkan alat sulit wanita yang longgar.
. Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
. Melawaskan pembuangan.
. Meningkatkan daya ingatan.
. Serta mempunyai 1001 khasiat lain.

Bentuk Badan Yang IDEAL
. Mengawal berat badan.
. Membuang toksin dalam badan.
. Meningkatkan kadar metabolisme badan.
. Memberikan rasa kenyang.
. Mengawal nafsu makan


----------------------------------------------------
**Kesan dapat dilihat SEAWAL 3 hari!! (⋋▂⋌) 
----------------------------------------------------


Radiance Signature™ - Whitening & Glowing Series juga:
. Mengandungi pemakanan sunnah seperti kurma, madu dan delima.
. Dalam bentuk sachet yang mudah dibawa.
. Hanya koyak dan minum.
. Hanya 1-2 sachet 1 hari untuk kesan dan rawatan terbaik.
. Boleh diminum oleh ibu yang mengandung, dalam pantang dan menyusu.
. Mempunyai kolagen gred AAA yang berkualiti tinggi.
. Menggunakan Pura Sweet sebagai pengganti gula.
. Sesuai untuk mereka yang mengidap diabetis dan kencing manis.
. Mengandungi ramuan dan kandungi aktif.
. 100% natural base.
. Tanpa Sapuan.
. Tanpa Bahan Terlarang.
. 100% Natural Base.






Cara Pemakanan:
► Hanya koyak dan minum.
► Hanya perlukan 1-2 sachet 1 hari untuk kesan dan rawatan terbaik.
► 1 sachet di waktu malam sebelum tidur.


Kesan Terbaik:
► 1 sachet pada waktu malam sebelum tidur.
► 1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast


Nota:
Untuk kesan yang cepat dan optimum dinasihatkan tidak mengambil kafein, karbonat & alcohol. Banyakkan minum air kosong / mineral.


Proses:
1. Merawat dalaman badan terlebih dahulu sekirannya dalaman badan mempunyai masalah.
2. Merawat dan menggantikan sel kulit mati.
3. Menambah kandungan kolagen dalam badan.
4. Menjadikan kulit cerah dan gebu secara sekata.


* Perubahan setiap orang berbeza.
* Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.







HARGA:
1 KOTAK RM180 SM / RM190 SS
2 KOTAK RM350 SM / RM370 SS
3 KOTAK RM520 SM / RM550 SS



Jika anda berminat, anda boleh hubungi saya   :
✿ Email : pinky_deeno@yahoo.com
✿ For the fast reply: Dayang Deno - 017-7944104 ( SMS/WhatsApp )

✿ Nombor akaun akan diberikan selepas confirm order :)
   Maybank /Bank islam

COD area Kuala Terengganu

        
    
Member ID: RSA0059


*Peringatan dari HQ Radiance Signature.
Berhati-hati dengan Pengedar & Produk Palsu!
Bagaimana untuk mengenalinya?
Ianya dijual rendah dari RM180 dan tidak mempunyai Member ID.
Pastikan anda menyemak member ID mereka di laman web yang tertera dan
mendapat hanya yang Original!



Thursday, April 3, 2014

Dah Siap :)

Alhamdulillah blog DENOshoppe dah siap! ^_^


Cuma.. Produknya belum saya share. Ahaks^^ Agak busy kebelakangan ni dengan event yang berlangsung di Kuala Terengganu bulan 6 nanti. Bulan 5 nanti saya nak ke event di Kuala Lumpur pula!^^

OMG! Lupa nak beritahu Nick Vujicic datang Malaysia!!!! OMG! OMG! OMG! Saya harap harga promosi tu masih ada, ahaks! Nak pergi nak pergi! Sekarang tunggu my cousin confirmkan tiket! Nak jumpa my idol tu... Nick Vujicic yang super amazing!!! Kalau korang tak kenal Nick Vujicic, google je.. Banyak gambar dan cerita dia yang inspiring! Manusia ajaib yang sangat amazing! ^_^

Btw, doakan segala urusan DENOshoppe berjalan lancar ya :)


 Till we meet again ~


Tuesday, April 1, 2014

90%


90% siap

Rasa macam dah siap rupanya ada sikit lagi lupa nak buat :) Inilah blog yang akan dijadikan blogshop! Insyaallah, semoga segalanya dipermudahkan.. Tema blogshop ni pastel pink and blue.. Saya buat tema warna lembut supaya sesiapa yang datang ke sini rasa tenang je ~

Apa anda rasa bila masuk blog saya? Simple je ...... :)


Saturday, March 29, 2014

Blog Under Construction


Blog akan berubah wajah!

Blog ini akan saya jadikan sebagai blogshop! Yeay! Tunggu ~

Thursday, January 16, 2014

Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episode 14 - Tonton Online



BKATC.KB.E14 by kepalabergetar

Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episode 14
Tonton Online


>> FULL EPISODE HERE <<


Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episode 13 - Tonton Online



BKATCinta.E13.MSZR by Ulawun

Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episode 13
Tonton Online


>> FULL EPISODE HERE <<


Ariana Rose Episode 11 - Tonton Online



AR11 by malaywatchtube

Ariana Rose Episode 11
Tonton Online


>> FULL EPISODE HERE <<


Ariana Rose Episode 10 - Tonton Online



AR10 by malaywatchtube

Ariana Rose Episode 10
Tonton Online


>> FULL EPISODE HERE <<


Ariana Rose Episode 9 - Tonton Online



AR09 by malaywatchtube

Ariana Rose Episode 9
Tonton Online


>> FULL EPISODE HERE <<


Ariana Rose Episode 8 - Tonton Online



AR8 by malaywatchtube

Ariana Rose Episode 8
Tonton Online


>> FULL EPISODE HERE <<


Ariana Rose Episode 7 - Tonton Online


AR07 by malaywatchtube


Ariana Rose Episode 7
Tonton Online


>> FULL EPISODE HERE <<


Ariana Rose Episode 6 - Tonton Online



AR06 by malaywatchtube

Ariana Rose Episode 6
Tonton Online


>> FULL EPISODE HERE <<


Ariana Rose Episode 5 - Tonton Online


ARIRO.KB.E05 by mytonton02

Ariana Rose Episode 5
Tonton Online


>> FULL EPISODE HERE <<


Wednesday, January 15, 2014

Pemenang Segmen Jom Blogwalking

Maaf.. Maaf sangat-sangat sebab deno terlewat umumkan pemenang..

Sepatutnya 14/1/2014 tapi ada beberapa perkara yang tak dapat dielakkan.. Deno pun tak sempat nak buat cabutan seperti yang dijanjikan, jadi 2 orang pemenang untuk cabutan bertuah deno tukarkan kepada melalui Random.org...

Seperti yang dijanjikan ada 3 orang pemenang ~

TAHNIAH!!!

Pemenang Random : Cash RM50 x 2 pemenang



>> SENARAI PESERTA <<


**Kepada pemenang top referral, sila contact sponsor di SINI
**Kepada pemenang random.org, sila contact sponsor di SINI


Saturday, January 11, 2014

Segmen Jom Blogwalking Tamat

Alhamdulillah..

Terima kasih kepada semua yang support segmen deno yang tak seberapa ini... :) Ok, pemenang segmen deno akan umumkan pada hari Selasa, 14/1/2014 :)

Sementara tu.. Jom kita blogwalking di blog peserta ^_^




klik banner untuk blogwalking
bagi peserta, anda boleh semak link ya ^^

happy blogwalking!!! ^_^


Friday, January 10, 2014

Segmen : Jom Blogwalking




Cara penyertaan :
1- Follow blog ini--->> l deeno l nazrina l dayangdeno l 
2- Like page   
3- Copy banner di atas dan paste di dalam entri.
4- Publish. Paste link entri anda di ruangan kotak komen 
5- Hadiah cash RM50 x 3 orang peserta 

*Pemilihan pemenang 
RM50 x 1 top referral
RM50 x 2 cabutan bertuah

jom blogwalking :



#tarikh tamat segmen pada 10 Januari 2014, 11.59pm



Thursday, January 2, 2014

Wednesday, January 1, 2014

Ariana Rose Episode 2 - Tonton Online



AR02 by malaywatchtube

Ariana Rose Episode 2
Tonton Online



>> FULL EPISODE HERE <<



Ariana Rose Episode 1 - Tonton Online



ARIRO.KB.E01 by mytonton02

Ariana Rose Episode 1
Tonton Online


>> FULL EPISODE HERE <<


Ariana Rose Full Episode - Tonton Online


Ariana Rose Full Episode
TV3 Slot Akasia


>> SINOPSIS <<


Tonton Online Ariana Rose

Episode 1                        Episode 11                         Episode 21
Episode 2                        Episode 12                         Episode 22
Episode 3                        Episode 13                         Episode 23
Episode 4                        Episode 14                         Episode 24
Episode 5                        Episode 15                         Episode 25

Episode 6                        Episode 16                         Episode 26
Episode 7                        Episode 17                         Episode 27
Episode 8                        Episode 18                         Episode 28
Episode 9                        Episode 19
Episode 10                      Episode 20